Aanmelden nieuwsbrief

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL en/of omdat u deze zelf bij aanmelding als klant aan INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL verstrekt.

INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres
- Uw leeftijd 

WAAROM INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL GEGEVENS NODIG HEEFT
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar noodzaak toe is en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen bereiken.

HOE LANG INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL GEGEVENS BEWAART
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Na het leveren van de door u bestelde en betaalde dienst/product worden uw gegevens gearchiveerd en niet meer gebruikt.

DELEN MET ANDEREN
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL heeft hier geen invloed op. INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL heeft Google geen toestemming gegeven om via INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Voor het inzien en corrigeren heeft u zelf de mogelijkheid door in te loggen op de site van het festival: www.whiskyfestival.be.  U kunt een verzoek tot verwijdering sturen naar info@whiskyfestival.be    INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL op via info@whiskyfestival.be   www.whiskyfestival.be   is de website van INTERNATIONAL MALT WHISKY FESTIVAL. 

Zij is als volgt te bereiken:

Postadres: Ringdijk 15, 1424AW De Kwakel, Nederland
Vestigingsadres: idem
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:
E-mailadres:  info@whiskyfestival.be