Aanmelden nieuwsbrief

Entreekaarten International Malt Whisky Festival Gent 2018

 

INKOM

De voorverkoop via deze website is gestart en tot donderdag 1 maart 2018 kunt u
voor € 35,00 een E-ticket boeken. Daarna is de inkomticket, tijdens openingstijden van het festival, te koop aan de kassa in het ICC voor € 40,00.


Uw E-ticket biedt toegang tot het festival op de gekozen dag. U ontvangt bij inkom het programmaboekje, een Glencairn whiskyglas en drie 'drams' (betaalmiddel op het festival)

U kunt de E-ticket betalen via PAYPAL of Bancontact. Na ontvangst van uw betaling wordt uw ticket definitief gereserveerd en krijgt u een mailbevestiging met E-ticket die u zelf kunt printen.
Vanuit Nederland kunt u met iDeal betalen. 

LET OP! U dient zich eenmalig te registreren zodra u gaat afrekenen. Vul uw gegevens in en klik op registreren (links onderin). U heeft vervolgens bij het afrekenen de keuze om in te loggen via facebook of direct inloggen (venster rechts beneden). Bij iedere vervolg bestelling hoeft u zich niet meer te registreren, dan staat uw naam en e-mail rechts in het scherm en dan kunt u inloggen.
Check altijd even uw spambox indien u geen bevestiging of E-ticket ontvangt. Mocht er iets fout gaan tijdens het bestellen, stuur alstublieft een e-mail aan info@whiskyfestival.be
Wij sturen u zo snel mogelijk een antwoord en een oplossing.

Mocht u onverhoopt willen annuleren, dan kan dit uitsluitend per mail en uiterlijk tot donderdag 1 maart 2018!

BELANGRIJKE MEDEDELING:22759-geen 18 geen druppel

U heeft alleen toegang tot het festival indien u ouder bent dan 18 jaar en in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs en uw identiteitskaart.

Het ICC Ghent is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. DON'T DRINK AND DRIVE!

  Aantal
Zaterdag 03 maart 12:00 t/m 18:00 uur x € 35,-
Zondag 04 maart 12:00 t/m 18:00 uur x € 35,-